Sylwester 2024
Przywitaj Nowy Rok z klasą!
Nowo otwarta, luksusowa sala Broadway w restauracji Vegas (ul. Starołęcka 38) zaprasza na wyjątkowy Bal Sylwestrowy, który zadowoli najbardziej wymagających gości.
Doskonała oprawa muzyczna!
Całą noc poprowadzi niezastąpiony DJ Robert W., zapewniając energetyczne rytmy, które sprawią, że parkiet będzie tętnić życiem do białego rana.
Wyśmienite menu!
Nasze kulinarne arcydzieła rozpieszczą podniebienia nawet największych smakoszy.
W cenę biletu wliczona jest butelka wódki, wina lub Prosecco oraz dzbanek napoju bezalkoholowego na parę. Oferujemy możliwość zakupu alkoholi w okazjonalnie promocyjnych cenach!
Rezerwuj miejsce już dziś!
Bal Sylwestrowy w Sali Bankietowej Broadway to najlepsza okazja, aby spędzić niezapomnianą noc w gronie przyjaciół i rodziny, przy najlepszej muzyce, wybornym jedzeniu i luksusowej atmosferze.
Cena biletu w przedsprzedaży:
do 15 grudnia – 349 zł/os.
po 15 grudnia – 379 zł/os.
Na początek powitamy gości kieliszkiem PROSECCO!
Przystawki (do wyboru)
- Tatar z dojrzewającej polędwicy wołowej z dodatkiem warzywnych pikli, żółtka jajka przepiórczego oraz kremem lubczykowym
- Kremowy hummus z dodatkiem pieczonej i marynowanej papryki, chrupiącymi falafelami z zielonej soczewicy oraz sosem chimichurri – VEGE
Zupa (do wyboru)
- Esencjonalne consomme wołowe z orientalnymi pierożkami mięsnymi i warzywnym julienne
- Krem z pieczonych białych warzyw z chipsami z topinamburu i oliwą szczypiorkową – VEGE
Słodki kącik
- Panna cotta z owocami
- Tiramisu z kawą i biszkoptem
- Sernik nowojorski z karmelem
- Mus mango-marakuja na chrupiącym spodzie
- Torcik czekoladowy z wiśniami
- Kawa i herbata bez ograniczeń
Zimny bufet
- Schab faszerowany musem chrzanowym
- Roladka z indyka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
- Polędwiczka wieprzowa z musem borowikowym otulona boczkiem
- Galantyna z kurczaka z omletem jajecznym i warzywami
- Tatar wołowy z piklami i kremem lubczykowym
- Tatar z grillowanych warzyw na maślanej grzance – VEGE
- Roladka z cukinii z karmelizowaną dynią i musem z sera feta – VEGE
- Sałatka z pieczonych buraków z dodatkiem sera koziego – VEGE
- Sałatka Tortellini ze świeżym szpinakiem i sosem miodowym – VEGE
- Selekcja sałat z dodatkami warzywnymi i sosem vinaigrette – VEGE
Stół wiejski
- Wątróbka na maśle z cebulką i jabłkiem
- Selekcja staropolskich wędlin i kiełbas
- Swojskie pieczywo, smalec ze skwarkami i ogórek kiszony
Bufet ciepły
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
- Boeuf Strogonow z kluseczkami półfrancuskimi
- Zupa Azteka z czerwoną fasolą i selerem naciowym – VEGE
- Golonka gotowana na kapuście zasmażanej
- Żeberko podawane z grillowaną kukurydzą i pieczonymi ziemniakami